Renault Megane R.S. Trophy Kup okuplja vozače

Kada su u julu na Grobniku najavili novo, i zasigurno najatraktivnije, takmičenje istovjetnih automobila na ovim prostorima – Renault Megane R.S.Trophy Kup – organizator AK Star Racing i njegov predsjednik Aleksandar Rajkov zainteresovanim su vozačima prikazali auto kojim će se ovo takmičenje voziti.

Kao što je već poznato, riječ je o najjačoj serijskoj verziji Renaultovog Meganea od 300 KS, no ono što se tada nije znalo je koliko će interesovanje novi Kup pobuditi kod vozača. Obzirom da je u Hrvatskoj za sada samo jedan Trophy, do njega je izuzetno teško doći pa se ovim putem zahvaljujemo i gospođi Marini Jelinek iz odjela za odnose s javnošću Renault Hrvatska koja nam je omogućila da ga pokažemo svim zainteresiranima.

Renault Megane R.S. Trophy KupIzvor: Renault Megane R.S. Trophy Kup / Promo

Stoga je posljednji lijep dan iskorišten da se Renault Megane R.S.Trophy Kup ponovno predstavi potencijalnim budućim vozačima koji još nisu bili upoznati s vozilom i novim Kupom.

Na stazi „Rauš“ u Novom Marofu Megane R.S. Trophy imalo je prilike vidjeti i isprobati desetak novih vozača, od kojih su neki samo za ovu priliku izašli iz vozačke „penzije“, poput Dine Mađarića i Siniše Košutića.

Renault Megane R.S. Trophy KupIzvor: Renault Megane R.S. Trophy Kup / Promo

Imena su to dobro nam znana iz domaćih, ali i stranih prvenstava pa čak i Porsche Supercupa, a koja bi svojim uključivanjem zasigurno podigla ovo takmičenje na potpuno drugi nivo. A tu su još i Nenad Kolman, Denis Nišević, Tomislav Sajko, Ivan Pokos, Filip Magdić, Branimir i Tomislav Radić, Christian Palokaj, Danijel Šimunović i Šime Miletić. Osim hrvatskih vozača, u kupu će voziti i crnogorski, makedonski, srpski te vozači iz Bosne i Hercegovine.

Renault Megane R.S. Trophy KupIzvor: Renault Megane R.S. Trophy Kup / Promo

Prva vozila stižu idućeg mjeseca i odmah po isporuci idu na doradu, odnosno montiranje sigurnosne opreme kako bi spremna dočekala novinarsku konferenciju početkom decembra na kojoj će Kup biti i službeno predstavljen.

Izvor: n1